Снимка regnews.net18-годишният Димитър, който изнасили и уби възрастна жена в град

...
Снимка regnews.net18-годишният Димитър, който изнасили и уби възрастна жена в град
Коментари Харесай

Първа снимка на Димитър, насилил и убил старица

Снимка regnews.net

18-годишният Димитър, който изнасили и умъртви стара жена в град Бяла църква се изправи пред Съда във Велико Търново. По искане на Окръжна прокуратура му беше наложена непрекъсната мярка за „ задържане под стража “ макар митинга на отбраната му. 

Димитър влезе безгласен в заседателната зала. 18-годишният мъж ще остане за непрекъснато в ареста, откакто беше арестуван с мярка до 72 часа. От прокуратурата обаче упорстваха той да остане под стража до привършване на делото, оповестява regnews.net. 

``
реклама
„ Към момента в Окръжен съд- Велико Търново се организира частно наказателно дело, формирано от Окръжна прокуратура- Велико Търново за налагане на мярка „ задържане под стража “ към обвинения по дело за обезчестяване и ликвидиране. Като прокуратурата изложи своите съображения за искане на най-тежката мярка за неотклонение. Съответно защитата  изложи основание по налагане на по-лека мярка “, показа представителят на Съда Пламен Караиванов.

Димитър направил бруталното ликвидиране на 6-ти декември. Промъкнал се в дома на 70-годишната жена и я изнасилил. За да не извика за помощ Димитър запушил устата й, разследване на което тя се задушила. Тялото на бабата беше намерено в събота сутринта. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР